divendres, de juny 03, 2011

SOPAR DE FINAL DE CURS 2011.

Sembla que fa dos dies va començar el curs, però no, ja han passat uns quants mesos i sense adonar-se'n ja estem preparant el sopar de"fi de curs" que per cert se celebrarà el divendres 17 de juny i esperem que tots hi participeu.
El sopar de fi de curs és un acte que va més enllà d'un sopar d'etiqueta o d'un sopar de baix braç, és un acte on s'ajuntem pares i mares, xiquets i mestres per a sopar i gaudir de la companyia i la festa.
Tots els anys s'intenta fer una festa amena i divertida, tot i que mai plou a gust de tots.(L'any passat va ploure per a tots). La junta en la reunió on concretem el que es fa, sempre intenta posar-se en la pell de tots els pares i mares perquè no estem per tirar els diners.
A tots ens agradaria que un càtering ens fera el sopar i ens servira, i cregueu-me que a la junta més, però pagar 12 euros per persona a tots no els va bé i com el que vulguem és estar tots junts i fer festa, la junta ha decidit fer com l'any passat, picadeta, beguda i café i cadascú que es porte l'entrepà.
Recordeu que està el concurs de dolços on el jurat obsequiarà amb 1r.premi, 2n.premi i 3r.premi els tres millors.
També vull recordar que en la festa de fi de curs fem l'acomiadament dels alumnes de sisé que passen a l'institut i a la junta ens agradaria que no fora un acte gelat, així que animen al tutor, José Fernando a que es prepere un xicotet discurs per a animar als alumnes que emprenen un nou repte com és l'ESO,igualment animem a que algun pare/mare de sisé els dedique unes paraules.


Els preus dels tiquets són els següents:

-XIQUETS SOCIS DE L'AMPA 1 euro.
-ADULTS SOCIS DE L'AMPA 4 euros.

-XIQUETS NO SOCIS DE L'AMPA 5 euros.
-ADULT NO SOCI DE L'AMPA 10 euros.


Aquest any hi haurà Discoteca mòbil amb animador que paga l'AMPA i també pagarà algunes cadires i taules, per això el tiquet costarà 4 euros i els xiquets paguen un euro per poder saber quants xiquets venen al sopar.

Els tiquets estaran a la venda els dies 9 i 10 de juny de 9:00h. a 9:30h. per la porta de darrere del menjador. El qui no compre els tiquets eixos dies es donarà per entés que no venen al sopar.
Esperem la comprenció i la participació de tots els pares i mares tant en el concurs com en el sopar i que gaudim tots junts de la festa.
La junta.

P.D.:A alguns pares els agradaria fer un campionat de tenis de taula, com que a l'escola hi ha una taula li demanarem al director si podem fer ús d'ella i poder fer el 1r. Campionat de tenis taula per a pares i mestres de Covalta el dia 17 de juny per la vesprada. Ja us informarem d'aquest projecte.

1 comentari:

  1. Els mestres jugen amb ventatga, ja que durant el curs han entrenat, pero seria molt divertit.

    ResponElimina