dimecres, de juny 29, 2011

DIDAC, GUANYADOR DEL I CAMPIONAT DE TENIS TAULA DEL CEIP COVALTA.

Des de l'AMPA volem, en primer lloc, donar les gràcies a tots els pares, mestres i bidell que han volgut participar en aquest campionat de tenis taula. En segon lloc demanar disculpes, si cal, perquè ha sigut un poc precipitat i no hem pogut organitzar-lo molt bé, però, tot i això creguem que els pares s'han implicat molt.
Vist l'èxit que ha tingut per al pròxim any l'organització començarà ben aviat per a que el II campionat de tenis taula siga un referent no sols al poble sinó a la Vall.
També volem que tot el col·legi sàpiga que la idea del campionat no va sorgir de la junta, va sorgir de pares que tot i no estar en la junta s'impliquen en les activitats de l'AMPA, Paco, Dani, Salva i Elias. A més a més sembla que ja tenen en ment fer algun partidet de futbol abans de les vacances de Pasqua, són incansables, seguiu així!



Ací teniu les fotos de alguns moments del campionat, falten algunes però espere que em disculpeu, no podia estar en dos llocs al mateix temps.
Participants: Paco, Dani,Salva Borderia, Salva Alujer, Fran, Tonet, Toni, Jaime, Juanvi, Juan Antonio, Elies, D.Jesús, Didac, Pau i Juanjo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada