dijous, de febrer 23, 2012

TANCADA DEL DIA 10 DE FEBRER.

El passat dia 10 de febrer en el CEIP Covalta varem fer una tancada. Va estar amb nosaltres un membre del STEPV(sindicat treballadors del ensenyament) per explicar el que està passant amb els retalls en l'ensenyament públic i contestar els dubtes que pares i mares pugueren tindre.

Amb la seua explicació molts dubtes que els pares teniem van quedar clars. La Conselleria d'Educació ha sabut manipular la situació per enfrontar els pares i mares amb els mestres fent pública la retallada de sou i no fent públic la retallada en la qualitat de l'educació, perquè Senyora Consellera,les retallades SI afecten a la qualitat de l'educació:
-les infraestrucctures de molts col·legis són insuficients i els alumnes reben classes en els corredors.
-no es cobrixen baixes i ara sols es cobrira una quan hi hagen dos baixes.
-és vergonyós que al segle XXI no els col·legis no disposen d'un ordinador per xiquet.
-que els deguen diners de les beques de menjador i molts col·legis han de tancar el menjador.
-que es deguen diners per al funcionament dels IES( calefacció, fotocòpies, paper higiènic...)
I moltes més deficiències que vosté Senyora Consellera ja les sap. I clar que retalleu en educació, si en els pressupostos anuals cada vegada hi ha menys per a l'educació, sanitat i seveis públic, i més per als eventos i malgastar en tonteries, això és RETALLAR.

Després de la xerrada varem fer dues pancartes per a la manifestació del dissabte 25 de febrer, els xiquets les van pintar i s'ho van passar molt bé.
Varem passar una vesprada amena, xerrant i imaginant una educació pública com cal.Després varem sopar tots junts, xiquets, pares i mares i mestres.





1 comentari:

  1. Gràcies a tots i totes els qui vinguereu. Em sent orgullosa de ser mare i mestra d'aquesta escola. Escoles molt més grans que la nostra no fan ni la meitat de soroll.
    Ànim i a continuar lluitant pels drets dels nostres xiquets.
    A la fi, segur que alguna cosa aconseguirem!

    ResponElimina