dilluns, de febrer 27, 2012

MANIFESTACIÓ DEL DEIA 25 DE FEBRER.


El dissabte a les 15:30hrs. vam eixir des de l'Avinguda un autobus direcció a València a la manifestació en contra de les retallades als serveis públics i a demanar que es depuren responsabilitats, que nosaltres no hem robat, ho han fet els que ens governen i no han sabut prioritzar les despeses.
Com en l'anterior manifestació València es va omplir de gom a gom, ho haureu vist als diaris, era impresionant la gent que es va manifestar. Tot i que ens van canviar el recorregut i varem estar molt de temps pararts finalment vam marxar pels carrers de València fins el Pont de les flors, no varem arribar a Vivers perquè erem molta gent.
Esperem que es puga aconseguir alguna cosa per xicoteta que siga perquè els pares i mares volem una Educació Pública de Qualitat que és un dret i ho contempla la Constitució; tan democràtics i constitucionals que es vénen els polítics veurem que fan amb l'educació, que com deia una de les nostres pancartes ÉS COSA DE TOTS.

1 comentari:

  1. Erem un bus encara que haguerem pogut ser dos.
    Hi havia a monto de gent, tots pel mateix, per les retallades en els serveis públics,per vore si podem conseguir els nostres drets............

    ResponElimina