dijous, de gener 26, 2012

PRESENTACIÓ DE "LA LLUNA EN UN COVE" A ALBAIDA.

Benvolguts amics, benvolgudes amigues:


La revista literària "La Lluna en un cove" fa tres anys que inicià la seua aventura editorial. Aquest gener publica el número 35 i el seu editor ha volgut commemorar aquest esdeveniment presentant-la en Albaida.

Aquest divendres 27 de gener, a les 19.30 hores, en la Llotgeta de l'Amorós, tindrà lloc la presentació d'aquest número 35. L'acte contarà amb la col·laboració de l'IEVA (l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida).

Intervindran la presidenta de l'IEVA, Mª Josep García, l'editor de la revista, l'ontinyentí Lluís Miquel Pérez, i Josep Penadés Albert com a col·laborador literari (en aquest número 35 publica un relat de por) i l'escriptor otosí Joan Olivares, llegirà un fragment del seu relat.

Crec que és un esdeveniment interessant per a tots aquells vallalbaidins i vallalbaidines que els agrade llegir i escriure en la seua llengua materna. Una oportunitat única per conéixer de primera mà el projecte de "La Lluna en un cove". Si us agrada escriure amb intencions literàries podeu col·laborar amb la revista enviant els vostres escrits.

Esperem que pugueu assistir-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada