divendres, de gener 13, 2012

MANIFESTACIÓ PER L'ESCOLA PÚBLICA.


Davant les retallades per part de la Generalitat a l'educació pública es farà una manifstació a València, en la plaça de Sant Agustí( al costat de l'estació de trens) el proper dia 21 de gener a les 18h.
Al col·legi ja s'ha notat la reacció dels mestres, que estan en el seu dret, de donar classes i no preocupar-se si el teu fill/a a fet deures, si en vol fer, si vol llegir...
El mal de tot això és que ho paguen els xiquets. L'any passat vaig estar arreplegant firmes per a la plataforma d'ensenyament públic i va ser un desastre en Covalta, als pares els dona igual l'educació, creu que l'ampa és per a fer festetes de nadal, que feina que es fa tallant mona!!!!
L'Ampa es més que això, està per a lluitar pels nostres fills que són menors d'edat i nosaltres som els qui tenim que vetlar per ells. M'agradaria que els pares i mares s'unirem i organitzarem una excursió per al dia 21 a València , xiquets i tot i fer-se sentir, cridar-los , LLADRES TORNEU ELS DINERS QUE SÓN DELS NOSTRE FILLS I FILLES!!!! Que bonico és sommiar....

P.D: i per a aquells que pensen que baixar els sous als mestres està bé perquè treballen poc , no fa falta que es molesteu ja teniu l'educació que vulgueu.

9 comentaris:

  1. Què bona eres mónica. Estic totalment d´acord en tú. Persones com tu són les que fan falta en esta societat nostra.
    ima

    ResponElimina
    Respostes
    1. Inma, la gent pensarà que soc defensora dels funcionaris i no és així perquè crec que ells també tenen part de culpa del que la gent pensa d'ells. La paraula funcionari ho diu tot que treballe el qui funciona el que no ... en fi hi ha tanta cosa mal feta, quan uno corre les coses no es fan bé i això va passar ací durant la transició...mira tu si duguem anys trepitjant i regolant.

      Elimina
  2. A mi em pareix molt bé que els mestres defenseu el que estimeu que es vostre.Però no em pareix bé que utilitzeu als menuts per a parapetar-se i
    fer presió per a que els pares fem forÇa en el vostre favor.
    Jo desgraciadament acabe de perdre el meu lloc de treball i només culpe als que realment tenen
    la culpa d'aquesta situació, ja sabem tots qui son .
    Pense que es temps de reflexió i de posar els peus al terra , pensar cadascú on te el seu llimit.
    Pense que no es necesari degradar l'educació dels menuts per una xicoteta retallada en el sou d'alguns funcionaris(no vullc dir que estiga d'acort amb aquestes mesures)però
    som molts els que prefeririem haber tingut algún retall abans de estar en la situació en que ens trobem.Sense feina i amb un futur molt,molt, molt negre.
    Ara vorem si real-ment deveres estimeu la vostra feina o simplement es una forma de guanyar-vos la vida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és cert que els funcionaris durant molts anys han tingut i hi ha qui encara té molts privilegis.Però la culpa la te el govern per no haver fet un conveni com calia. El que jo no trague es que penseu que quan acaben l'horari escolar ja han acabat i això no és així.I baixar el sou siga de qui siga no està bé.
      En quant al treball privat nostre,hem viscut molt bé mentre feiem les 12h (8 de jornada +4 perquè l'amo volia i en negre)aleshores també hi havia gent sense feina però com la majoria tenia horetes...
      Tot està mal així que prepareu-se per al pitjor.

      Elimina
  3. Si tens raó, podriem fer alguna cosa,ja que anem a ser nosaltres els mestres dels nostres fills, ja que ells no pensen fer més feina,...........podriem reunir-se i fer ja algo al respecte, encara que com tu dius, hi ha qui mai fa res i tot li te igualHi ha que pensar-ho molt be, que futur tindrá el nostre pais.

    ResponElimina
  4. Això de que els mestres no pensen fer més feina ho dius tu no l'ampa ni jo, ells faran la feina que marca la llei tot el que aprenen de més o activitat que fan de més és cosa d'ells.
    Fer alguna cosa al respecte si estaria bé i els mestres també poden participar.

    ResponElimina
  5. Soc un pare de un xiquet alumne de Covalta, que he quedat molt sorprés quan la meua dona m'ha contat tot el que passa.

    Quina culpa tenen els xiquets de tot aço?...,
    ni els pares la tinguem tampoc.
    Està clar que pot arribar a ser una situació injusta per als mestres, però actuant d'aquesta manera ells estàn fent el mateix que la majoria dels polítics qu'ens han portat a estar com estem. Amb aquesta actitud estàn vulnerant un dret fonamental dels xiquets, la seua educació, que a més a més, es un dret que la Constitució diu que deu de estar garantitzat.
    No fer eixides a la foguera o no anar a veure el museu són activitats "comprensibles" a retallar, però, no ficar-los deures?, açò qué és?. Les deures no són un mínim en la educació?. Si ells diuen que no, crec que això és una cosa bastant discutible.
    No vull donar a comprendre que estic d'acord amb les retallades dels seus solds, no és així, però ells estàn mostrant per a fer pressió una actitud infantil que pot portar-mos a que l'educació es degrade més encara del que està. Ells han de complir uns mínims.
    Per favor, jo estic lluny ara, però protesteu, no deixeu que la cosa quede així!.
    És per ells, pels menuts, simplement.
    SALUTACIONS PER A TOTS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una situació que a ningú ens agrada i està clar que hem de fer fort, però tots no els de sempre.Quant als deures no sé si tu saps que els mestres no els poden posar deures per a casa, està en la llei, mira-ho.Els deures que porten són els que "no acaben a classe" Si vas a la llei has de veure també els continguts mínims que el teu fill ha de saber en el curs on està, si els mestres veuen potencial en la classe i volen ampliar continguts es cosa d'ells.
      I no cregues que amb estes paraules estic a favor del que estan fent,a mi tampoc no m'agrada però pense "si jo fora mestre que faria?
      També crec que els mestres deurien manifestar-se com fa FAPA, per el seu sou, nosaltres ens manifestem per una escola pública de qualitat que es supossa que comença en que no retallen res de res en educació.

      Elimina
  6. Estimats pares i mares del nostre alumnat:
    Vistos els comentaris que feu alguns i algunes, que no tots, als diferents blogs de l’escola i de l’AMPA, crec que dec aclarir-vos algunes coses.

    1r. No és ni la primera, ni la segona; és la tercera retallada de sou que tenim en menys d’un any.

    2n. No és la primera vegada que ocorre. Quan vam entrar en l’euro, va ser gràcies a incomplir acords de pujades salarials JA ACORDADES i SIGNADES pel Govern. Ningú ens ho va agrair de cap manera, ni eixe moment ni després.

    3r. En tots aquestos anys d’”estar en la CHAMPIONS LIGUE de l’economia”, quan els salaris vostres creixien estratosfèricament, els nostres pujaven SEMPRE per baix de l’IPC per contindre el dèficit.

    4t. De cap manera estem privant-vos de res que vos corresponga, ni a vosaltres ni als vostres fills i filles. NO ESTEM ROBANT-VOS RES. Simplement estem NO DONANT-VOS el que NO TENIM perquè donar-vos, el que fèiem perquè voliem.
    Ni la dona que ve a netejar a ma casa em regala cap hora després de pagar-li, ni l’home que em llaura els bancals després de cobrar em llaura un o dos més gratuïtament. Segur que vosaltres tampoc s’endugueu feina de la fàbrica a casa per fer-la gratis fora del vostre horari laboral.

    5é. Pensem i pense que, a més a més de protestar, és la manera que tenim al nostre abast per que s’adoneu que NO TENIM TANTES VACANCES com alguns pensen, tres mesos en estiu, un mes en Nadal, mig mes en Pasqua, ... primer perquè conteu (alguns) molt mal, després perquè al preguntar-te a tu dius que tu en Nadal no tens cap dia (a mi em comptes dissabtes i diumenges i dies festius com a vacances i per a tu no compten), segon perquè ALGUNS DE NOSALTRES (per no dir-vos la immensa majoria) aprofiten part d’eixos dies (de vacances) per preparar la feina (deures, apunts, treballs, ...) que ara vos llevem, per a fer cursos d’actualització, ... O és que penseu que els meus companys i companyes i jo mateix, ja sabia utilitzar un ordinador, un programa, una pissarra digital, ... quan vaig nàixer?

    6é. Mai he vist un festival, una obra de teatre, un mercat solidari, una desfilada de Carnestoltes, ... en el que ixquen els meus fills. Normalment no puc anar als sopars de final de curs, ... No conec als mestres de l’Institut del meu fill. No vaig pràcticament a cap reunió de tutoria, ...

    Qui ens ha agraït alguna d’aquestes coses? Al contrari, la majoria esteu esperant a veure si fem alguna errada, si no vos agrada alguna cosa, ... si ens baixen el sou, si ens lleven vacances, si ....
    TOTS? No, tots no, ... però, no sigau hipòcrites, que nosaltres també eixim alguna vegada o anem al bar, o a comprar, no estem en una urna; LA MAJORIA.

    Gràcies als pares i mares que ho comprenen i ens recolzen. Això és el que esperàvem de tots.

    ResponElimina