dimarts, de gener 21, 2014

SEGON CURS AMB ESCOLA MATINERA I VESPERTINA.

Sembla que va ser la setmana passada quan van començar les classes i ja ha passat un trimestre sencer.
En aquest primer trimestre molts pares i mares ha portat els seus fill/-es a l'escola matinera, la vespertina o les dues, un servei que aquest curs compleix dos anys.
Va estar un servei nascut per a tots els pares i mares que treballen i també per als qui no treballen, perquè qualsevol pare/mare que haja de fer o tractar cap assumpte pot deixar el seu fill/-a en el cole, (amb els abonaments de 10 hores).



Els xiquets que hi assisteixen van molt contets i s'ho passen molt bé amb Noemí, que és una joia, serà una gran mestra.


Fa uns dies vam començar el segon trimestre i com sempre arriba  Sant Antoni. Noemí que no para de pensar activitats per als xiquets em va dir:-Saps què podriem fer? El divendres és la montà de la foguera, vols que baixem amb els xiquets de la vespertina?
Pensat i fet, va repartir les autoritzacions i el divendres 17 de gener vam baixar a la foguera.


Els xiquets es van portar molt bé, van tocar les campanes, van veure al ninot (enguany ninota) i carregats de roses vam tornar a l'escola. Mentre es feia hora d'arreplegar-los es van posar a jugar, uns al futbol, altres amb les bicis i altres amb les pales i els rastells...

Quan les mares van començar a arribar em vaig adonar que hi ha xiquet que vol quedar-se una estona més.
Una mare em va dir:- És el primer cole on veig que els xiquets volen quedar-se més temps. Estic per dir-li a Noemí que se'l quede fins dilluns.

Eixes paraules et fan adonar-te'n que estem fent les coses bé.
L'equip de mestres, l'Ampa i tots els pares i mares en general estem fent bé les coses, per a que els nostres fill/-es gaudisquen de la seua escola, COVALTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada