dissabte, de maig 26, 2012

CARTA PER A LA CONSELLERA D'EDUCACIÓ.

Sra. Consellera d'Educació:
Indignats, així és com es sentim la majoria dels pares i mares de l’Escola Pública. Sí, d’eixa ESCOLA PÚBLICA que vosté i el Govern Valencià i Central està enfonsant.
 Indignats de veure noticies en premsa i en la televisió , que no sols estan lluny de la veritat sinó també de la realitat.
Indignats d’esperar que paguen el que ens deuen, sí, deuen a les Escoles Públiques tot l’any de beques de menjador. I tenen cara dura de dir que estan pagant mentre hi ha escoles que es veuen forçades a tancar els menjadors escolars.
 Indignats de que concerten col•legis d’amigaxos afins , sense tindre en compte que primer es l’escola pública ( està en la Constitució). Perquè no ens negarà que la idea del concert d’escoles privades no va eixir d’algú que es beneficiava( algún parent d’algú hi havia en la primera escola privada que es va concertar,NO?)
Indignats de que hagen i segueisque balafiant els nostres diners en romanços, reunions i ximpleries (a una reunió cadascú es porta l’entrepà). De veure que els nostres diners no es destinen, en temps de crisi, a les coses mes bàsiques, com són l’educació, la sanitat i els serveis socials.
Indignats de que diguen que representen a la majoria dels ciutadans, perdone, però sabem comptar, la gent no som tonta, el que passa es que la majoria tenim lliure pensament ( No com els que van com els ases amb els ulls tapats, que més o menys són els mateix). Per això tenen ben montat el sistems electoral. (Transició, una transició que es va fer al benefici d’uns pocs i de pressa).
 Indignats, però esta vegada més si cal de veure que a vostes la crisi no els afecta, que seguixen amb uns sous desorbitats per al poc enteniment que tenen, que no són capaços de posar-se un sou de ciutadà; sí, de ciutadà normal i corrent, del que els correspon per a la titulació que tenen. Que quan un està de polític, le feina de debó la fan els funcionaris i els tècnics que s’han guanyat la plaça, no vostés ni els xuplatintes que posen de secretari personal, protocol i veges tu que més.
Indignats de estar sempre amb un all al cor esperant quina altra cosa els passarà pel cap per a fer més retallades.
I indignats de veure com es riuen en la nostra cara, felicitant als Mestres que no han fet Vaga. Molts d’ells no l’hauran fet, però les circumstancies de cadascú són molt diferents i no per això pensen que estan fent les coses bé.
 Però li dic una cosa, arribarà un moment en un futur més o menys proper que ens riurem nosaltres de vostés. I  els nostres fills estaran orgullosos perquè els seus pares i mares van lluitar per la seua EDUCACIÓ I PER L’ESCOLA PÚBLICA.

 AMPA CEIP COVALTA.

1 comentari:

  1. Mooooolt ben dit,les nostres armes la raó i la paraula.....................

    ResponElimina