dijous, de març 22, 2012

TANCADA A L'INSTITUT 26 DE MARÇ .

La Plataforma per a la Defensa de l’Escola Pública dels centres educatius d’Albaida us convoca a la tancada que tindrà lloc el proper dilluns 26 de març, de 19:00 a 23:00 hores, a l’IES Segrelles d’Albaida. S’hi explicarà quina és la situació actual de cada centre i com ens estan afectant les retallades de la Conselleria d’Educació.
*******************
Proposta oberta d’actes que s’hi realitzaran:
19:00 hores. Paraules de benvinguda de l’IES Segrelles.
19:00-20:00 hores. Cadena humana al pati. Actes lúdics organitzats per l’alumnat. Projecció d’un vídeo sobre els actes reivindicatius en què ha participat la comunitat educativa de l’IES Segrelles...
20:00-21:00 hores. Assemblea oberta a la participació de tots els sectors de la comunitat educativa.
21:00-22:00 hores. Taula rodona on participaran representants d’alumnat, de mares i pares, dels mestres i el professorat, sindicats d’educació i sanitat, a més de la presidenta comarcal d’AMPES.
22:00-23:00. Sopar baix braç.

Les retallades en educació discriminen i augmenten les diferències socials.
Quina educació volem per als nostres fills i filles?

Albaida, 21 de març de 2012

Des de l'AMPA vos animem a participar, allí rebreu informació de les mancances que pateixen els nostres centres educatius i com ens afecten les retallades. Aquesta tancada és una manera d'implcar-se en l'educació dels nostres fills i filles, nosaltres som els que els defenem i guardem els seus interessos, nosaltres som els que hem d'estar ahí per a que demà ells puguen dir ben alt i amb orgull, els meus pares van lluitar i van defendre els meus interessos.
L'EDUCACIÓ ES COSA DE TOTS.

2 comentaris:

  1. Gràcies Mónica per estar "sempre" al capdavant de tot allò que ens implica com a escola.
    Les xarrades i la taula rodona d'ahir a l'Institut fóren d'allò més interessants. Llàstima que sempre les escoltem els qui més assabentats de com ens afectaran les retallades estem!
    Ànim per continuar, Viri.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres també per estar allí, almenys varem estar presents i amb l'escrit de Dídac altres pares i mares també es van assabentar de les mancances que pateix la nostra escola que data de l'any 82 i si es conserva un poquet més és perquè el centre contribuix i com no Juanjo, el nostre bidell que és el manitas del centre.
      Gràcies a tots.Mónica

      Elimina