dijous, d’abril 21, 2011

REVISTA INFANTIL I JUVENIL "LA PELITRÚMPELI".

El passat 19 d'abril es va presentar a la biblioteca pública d'Albaida la nova revista infantil i juvenil "La Pelitrúmpeli" on el nostre mestre Didac col·labora amb els textos del còmic del mateix nom.
Per als que no vareu poder assistir a l'acte us diré que va estar molt interesant.Didac com a bon orador que és ens va explicar el procés de realització del còmic;com han d'adaptar entre dues persones que ni tan sols estan al mateix lloc, dibuix i text.
Per als qui no ho sabeu explicaré que és "La Pelitrúmpeli": està basada lliurement en el disc d'Al tall( Som de la pelitrúmpeli ); uns xiquets que van navegant amb un vaixell i van unint-se altres xiquets d'arreu del món i viuen aventures amb cançons i històries en forma de faula, de segur que molts sabeu algunes de les cançons:


-El tio Toni leré...
-Mareta, mareta a nit vaig sommiar....
-El dilluns jo no treballe...
-....






En la revista ,La pelitrúmpeli, va amb un vaixell volador i va terra endins. El primer número de la revista(Nº0) la pelitrúmpeli arriba a Ibi, poble de l'Alcoià, i perquè arriben alli? compreu la revista i ho sabreu.El segon número (Nº1) que é el que van presentar a la biblioteca arriben a un poble de la Vall d'Albaida, la Vila d'Otos, a què hauran anat a Otos?...Us donaré una pista, a la presentació estava Joan Olivares, professor i gnòmotic i d'altres oficis d'entre ells un personatge més del còmic Nº1 de la pelitrúmpeli.
Si voleu saber més compreu les revistes a la papereria Blasco i a divertir-se que la revista té moltes coses interesants.

2 comentaris:

  1. una petita crítica, ja posats, on es va fer la presentació ?
    a la biblioteca d'Albaida

    ResponElimina
  2. Tens molta raó per fer eixa crítica, ja ho he rectificat, gracies Josep m'alegre molt que segueisques el bloc i del treball que fas a la biblioteca.

    ResponElimina