divendres, de març 18, 2011

INFORMACIÓ D'INTERÉS.

El proper dimecres dia 23 de març al IES JOSÉ SEGRELLES D'ALBAIDA tindrà lloc una xerrada amb el títol " Com previndre la drogodependència" a les 19h.

El divendres 25 de març sopar solidari al IES JOSÉ SEGRELLES a benefici de l'associació CAMOT de Xàtiva. El preu d'adult és de 10 euros i el de xiquet de 5 euros. Els tíquets es vendran en consergeria fins el dia 23 de març.

El dia 30 de març en la biblioteca del CEIP Elias Tormo a les 18h. tindrà lloc una xerrada amb el títol"prevenció dels transtorns alimentaris", AVALCAB, associació valenciana de familiars de malalts amb transtorns alimentaris, anorèxia i bulímia.

4 comentaris:

  1. Es una informació molt important i deveriem anar tots els pares, però la pena es que sempre som els mateixos en anar, encara que desprès la resta diuen que no es fan mai coses de informació per als pares. El problema es que els pares mai van a res, encara que desprès, diuen el contrari.Acudim, pel be de tots nosaltres.

    ResponElimina
  2. Tens raó, per al proper curs intentarem que alguna d'aquestes xerrrades es facen a Covalta, però, hem de sol·licitar-les al començament de curs.Ara ja sabem com va açò.

    ResponElimina
  3. La xerrada va ser fantàstica, no tinc paraules per dir lo profesional que es el ponent de FAPA que enviaren.Si cada xerrada que ens conviden desde l'institut anarem unes quantes persones de covalta, seria fabulòs.A mi en faltaren hores per escoltar el que el xic deia, era molt interessant i primordial en el futur dels nostres fills i filles.Avore si a partir d'ara teniu tots un poc mes d'interès per informar-se d'aquestes coses.

    ResponElimina
  4. He estat al sopar solidari, i hi havia poca gent, però tinc que dir que molt ben organitzat i per un molt bon fi.Siguem una mica mes solidaris que falta ens fa.

    ResponElimina