dilluns, de maig 31, 2010

LA TANCA DEL COL·LEGI. QUAN ENS LA REPARARAN?



Farà més o menys tres setmanes elCEIP Covalta d'Albaida va avisar a l'Ajuntament del forat que podeu veure a la imatge( està en la tanca del col·legi a la part de darrere).
Una persona de l'Ajuntament va pujar a veure'l i a hores d'ara el col·legi està esperant que es faça alguna cosa.
Quan l'AMPA ens hem assabentat del problema ho hem volgut fer públic perquè açò és cosa de tots i no es pot tolerar.
Coses,situacions i problemes com aquests són competència d'un organisme públic anomenat Ajuntament,el qual hauria d'haver actuat ràpidament tractant-se del benestar i la seguretat dels nostres xiquets.Doncs ja vegeu com està el panorama,aquestes situacions seguiran així si no actuem i donem prioritat als nostres xiquets.
Ens agradaria que donareu les vostres opinions i possibles solucions per a actuar davant l'Ajuntament.
L'AMPA.
P.D.No hi ha bastants efectius de policia municipal per anar als dos coles a les hores d'entrar i d'eixir ,així es que Covalta es queda sense municipal.
JA ESTÀ BÉ ,QUE ELS PARES I MARES JA ESTEM FARTS I EMPATXATS DE TANTA FALSEDAT.

4 comentaris:

  1. Qui de l' Ajuntament va vore el forat, un que no a vist més enllà del seu nas? Aleshores es un poc indignant lo d' aquest ajuntament. Ja podrien preocupar-se una mica pel futur del poble que i no..........

    ResponElimina
  2. m' aradaria que el forat estigera tapat ja, doncs no està desde fa 4 dies, no en fa molts mes.

    ResponElimina
  3. Es una vergonya el estat de algunes de les instal·lacions del col·lege, per no dir més sobre l'asunt del municipal, pero en que pensa aquest ajuntament?, el estat del poble es lamentable, i el dels col.legis ja ni parlem.

    ResponElimina